"Esta pasión lo había absorbido por entero, apenas comía, ya no dormía, pero soñaba noches y días enteros con su idea fija: los libros."
GUSTAVE FLAUBERT, Bibliomanía

domingo, 5 de febrero de 2017

481. EL CASO CARME FENOLL

Que CARME FENOLL -en la foto- no siga en su excelente tarea como jefa del Servicio de Bibliotecas de la Generalitat de Catalunya es una gran lástima y nos ha sorprendido a todos. De ahí que al igual que otros colegas del mundo de los libros, haya escrito un artículo defendiendo su tarea, Carme Fenoll i la meritocràcia, publicada en Núvol.

"[...] Estaran d’acord amb mi que no és fàcil trobar persones que aglutinin valors com ara la intel·ligència, l’habilitat en la gestió i la capacitat de contagiar entusiasme, com fa la Carme Fenoll. En un món de tons grisos com el que ens envolta, hauríem de celebrar les troballes d’aquests exemplars en perill d’extinció com fan els saurins; aquí, contràriament, en prescindim. Tan sobrats anem de talent, em dic? Amb Carme Fenoll he tingut la sort de col·laborar i sento per ella un enorme respecte professional i també afecte personal, però no faré aquí la ploramiques, que no m’escau [...]."